Lirik Lagu PUN BOLEH – SonaOne & Alif

Lirik Lagu PUN BOLEH – SonaOne dan Alif

Kalau aku nak, aku pun boleh
Kalau aku nak, aku memang boleh
Apabila aku bikin, confirm semua toleh
Kalau aku nak, aku pun boleh

Kalau aku nak, aku pun boleh
Kalau aku nak, aku memang boleh
Apabila aku bikin, confirm semua toleh
Kalau aku nak, aku pun boleh

Alif ada cara and he don’t play no games
Setiap benda dia buat memang A
Dulu aku budak nakal sekarang budak baik
Jadi bila Alana nakal Azzah tengok Alif

Mula mereka tengok aku macam pelik
Sekarang mereka kata ku sangat menarik
Aku pantang bila kau nak buat baik
Aku jalan dulu, Jack pape picit

Setiap minggu ku ke Pulau Temasik
Gotta run some errands, cam pelakon Malik
Ramai rapper malas, masih cuba selit
Alif bila kau nak tolong buat mixtape

Jangan sekali soal kebolehan aku
Always sick macam sentiasa ‘ah choo’
Selalu kerja keras Giler macam batu
Dan aku always on the news macam bahasa baku, okay

Kalau aku nak, aku pun boleh
Kalau aku nak, aku memang boleh
Apabila aku bikin, confirm semua toleh
Kalau aku nak, aku pun boleh

Kalau aku nak, aku pun boleh
Kalau aku nak, aku memang boleh
Apabila aku bikin, confirm semua toleh
Kalau aku nak, aku pun boleh

Apabila orang kata aku tidak boleh
Aku tunjuk belah bawah cakap hisap, okay
Dulu aku budak nakal sekarang budak baik
Rasa cam tak masuk akal nama ku dah naik

Aku memang tak suka orang malas
Mesej korang semua aku takkan balas
Straight, jalan terus macam BB8
And I keep it ‘Sleeq’ like ‘tepi sikit’

Dulu takda money untuk medical, bills
Now I keep it ‘Frozen’ macam ‘Let it go’, chill
And I got appeal, fresh like marigold, spill
Sentiasa set a goal, will

Gagal, maju, perlahan, laju, garam, madu
Kalau tak nak, then I do
Lama, baru, berlagak, malu
Itu perbezaan awak dan aku

Kalau aku nak, aku pun boleh
Kalau aku nak, aku memang boleh
Apabila aku bikin, confirm semua toleh
Kalau aku nak, aku pun boleh

Kalau aku nak, aku pun boleh
Kalau aku nak, aku memang boleh
Apabila aku bikin, confirm semua toleh
Kalau aku nak, aku pun boleh

Lihat Official Videonya di Youtube
Selain Lirik Lagu PUN BOLEH – SonaOne & Alif
Nyanyi juga Lirik Lagu Saat Bahagia – Ippo Hafiz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *